Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huis te koop in Oldemarkt

Bent u benieuwd naar welke huizen er te koop staan in Oldemarkt? Voor Unicus Makelaardij is het een thuiswedstrijd. Ons makelaarskantoor staat namelijk in het hart van Oldemarkt. Unicus Makelaardij is het adres om uw huis te kopen of te verkopen in Oldemarkt.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale huis in Oldemarkt. Met onze kennis van de lokale huizenmarkt in Oldemarkt kunnen wij u als geen ander adviseren. Zoekt u een woning of een iets meer landelijk gelegen huis? Wat u ook zoekt in Oldemarkt, wij hebben het in de verkoop staan.

Varende makelaar in Oldemarkt

Bent u al bekend met de varende makelaar? Wij zijn de enige makelaar in omgeving Oldemarkt die een bezichtig doet vanaf het water. In Oldemarkt zijn er vele huizen die aan het water liggen. Doordat wij de mogelijkheid bieden om uw huis vanaf het water te laten zien, heeft u een voorsprong op de woningmarkt.

Wij denken graag met u mee. Ook nemen wij een actieve en klantvriendelijke houding in. Met deze houding streven wij naar optimale resultaten en behalen wij een vlotte verkoop en goede opbrengst van uw woning.

Bekijk ons aanbod in Oldemarkt

Aanbod Unicus in Oldemarkt

Het zoeken naar huizen in Oldemarkt kan erg gemakkelijk via onze website. Hier vindt u ons aanbod koopwoningen in Oldemarkt.

Heeft u een vraag, of kunnen wij u helpen met het aankopen of verkopen van uw woning in Oldemarkt? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Weten wat uw woning waard is?

Gratis waardebepaling aanvragen