Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over ons

Unicus Makelaardij in Oldemarkt is een actief makelaarskantoor dat service hoog in het vaandel heeft staan.Unicus Makelaardij heeft zich gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen, alsmede in het verrichten van taxaties. Als enige makelaar in de wijde omgeving hebben wij de varende makelaar in het leven geroepen. Uw woning is vanaf het water veel aantrekkelijker om te zien. Hierdoor heeft uw woning een voorsprong op de woningmarkt.

Door meedenken en een actieve, klantvriendelijke houding innemen, streven wij optimale resultaten na. Dat wil zeggen: een vlotte verkoop en een goede opbrengst van uw woning. Unicus Makelaardij neemt het standpunt in dat een woning alleen vlot en voor een goede prijs verkocht kan worden als er vertrouwen is tussen de opdrachtgever en de makelaar. Dit vertrouwen is gebaseerd op heldere en duidelijke afspraken en het nakomen hiervan. Dit vereist eerlijk handelen en een no-nonsense aanpak. Omdat ook wij baat hebben bij een succesvolle transactie, lopen uw en onze belangen parallel. En dat merkt u!

Contact

Hans Mertens

makelaar / taxateur

[email protected]
0561-450606

Bas Mertens

makelaar in opleiding

[email protected]
0561-450606

Gerry Mertens-Welmers

makelaar / taxateur

[email protected]
0561-450606

Weten wat uw woning waard is?

Gratis waardebepaling aanvragen