Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Makelaar Giethoorn – Unicus Makelaardij

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Giethoorn? Dan bent u bij Unicus Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw huis in dit prachtige dorp.

Waarom kiezen voor Unicus Makelaardij?

Onze makelaars kennen Giethoorn door en door. Wij weten waar u op moet letten bij het kopen of verkopen van een woning in deze unieke omgeving. Bij ons staat u als klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en bieden maatwerk aan om u zo goed mogelijk te helpen. Met jarenlange ervaring in de makelaardij, kunt u op ons vertrouwen voor een soepele en stressvrije ervaring.

Bekijk ons aanbod in Giethoorn

Onze Diensten in Giethoorn

  • Bent u op zoek naar uw droomhuis in Giethoorn? Wij begeleiden u door het hele proces, van het eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht.
  • Wilt u uw huis verkopen? Wij zorgen voor een optimale presentatie en de beste prijs voor uw woning.
  • Voor een nauwkeurige waardebepaling van uw woning kunt u ook bij ons terecht.

Waarom Giethoorn?

Giethoorn, ook wel het “Venetië van het Noorden” genoemd, is een dorp met prachtige grachten, bruggetjes en rietgedekte boerderijen. Wonen in Giethoorn betekent genieten van rust, natuur en een unieke woonbeleving. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Weten wat uw woning waard is?

Gratis waardebepaling aanvragen