Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Makelaar Oldemarkt

Welkom bij Unicus Makelaardij, uw betrouwbare partner in vastgoed in Oldemarkt en omgeving. Als ervaren makelaar begrijpen we dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke stap is in uw leven. Daarom streven we ernaar om u te begeleiden met expertise, toewijding en persoonlijke aandacht.

In Oldemarkt, een dorp in de prachtige provincie Overijssel, kennen we de lokale markt als geen ander. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis in deze charmante omgeving of uw huidige woning wilt verkopen, wij staan voor u klaar. Met ons uitgebreide netwerk en grondige kennis van de buurt, zorgen we ervoor dat uw vastgoedtransactie soepel en succesvol verloopt.

Bij Unicus Makelaardij staat klanttevredenheid voorop. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Bekijk ons aanbod

Weten wat uw woning waard is?

Gratis waardebepaling aanvragen