Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Makelaar Steenwijk

Welkom bij Unicus Makelaardij, uw betrouwbare makelaar in Steenwijk. Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw huis verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij begrijpen dat dit belangrijke beslissingen zijn en staan klaar om u te helpen.

Waarom Kiezen voor Unicus Makelaardij?

  • Wij kennen Steenwijk als geen ander. Wij hebben de kennis om u te begeleiden naar de perfecte plek.
  • Bij ons bent u geen nummer. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u zich gehoord voelt. Iedere klant krijgt bij ons de aandacht die hij verdient.
  • Dankzij ons brede netwerk kunnen wij snel en efficiënt werken. Of u nu wilt kopen of verkopen, wij zorgen voor een soepele en snelle afhandeling.
  • Transparantie staat bij ons voorop. Wij geven u eerlijk advies, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.
Bekijk ons aanbod in Steenwijk

Onze Diensten in Steenwijk

Wij helpen u uw huis snel en voor de beste prijs te verkopen. Van professionele foto’s tot sterke onderhandelingen, wij regelen alles voor u. Ook voor een betrouwbare en snelle taxatie kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u altijd een helder en accuraat rapport ontvangt. Wilt u zeker zijn van uw aankoop? Wij staan aan uw zijde en zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt.

Bij Unicus Makelaardij bent u verzekerd van professionele en vriendelijke service. Wij streven ernaar om uw ervaring met het kopen of verkopen van een huis zo prettig mogelijk te maken.

Neem Contact met Ons Op

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of even binnenlopen bij ons kantoor in Steenwijk. Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Weten wat uw woning waard is?

Gratis waardebepaling aanvragen