Hoofdstraat 30

8376 HG, Ossenzijl

€ 449.500,- k.k.

Interesse in deze woning?

Plan een bezichtiging

Omschrijving

“Kolkzicht” is centraal gelegen in Ossenzijl, tussen de natuurgebieden in, en nu in gebruik als eetcafé/restaurant met appartement. Op de begane grond is een restaurant, een keuken, bijkeuken/spoelruimte, toiletten en een woonkamer. Voor en naast het pand is er een terras aanwezig. Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een woonkamer, 4 slaapkamers en een badkamer. Het pand heeft een gebruiksoppervlakte van ca.258m² en een woonoppervlakte van ca.91m²

Meer informatie

Indeling

Entree / restaurant met bar, uitzicht op de brug en een toegang naar het tweede restaurantgedeelte en naar de woonkamer. Er zijn 2 toiletgroepen met 2 toiletten en een wastafel. De nette keuken is voorzien van diverse professionele apparatuur, o.a. bakplaat, grill, frituur, koelladen en een afzuigkap. De bijkeuken, bereikbaar via de keuken, beschikt over een spoelruimte en een buitendeur. Via een tussenhal bereikt u de kelder, toilet en de trapopgang naar het appartement.

Eerste verdieping

Overloop met 4 slaapkamers en een woonkamer met mooi uitzicht op de kolk. Vanuit de hal bereikt u ook de badkamer voorzien van een wastafel, toilet en een ligbad met douche.

Tuin

Voor en naast het pand is er een terras met uitzicht op de brug en het vaarwater. Tevens is er één parkeerplaats op het perceel.

Details

Bijzonderheden/resumé:
- Volgens het bestemmingsplan heeft het een gemengde bestemming;
- Het eetcafé / restaurant beschikt over 70 plaatsen en 40 terrasplaatsen;
- Het eetcafé / restaurant beschikt over een professionele keuken en spoelruimte;
- Het eetcafé / restaurant beschikt over een kelder;
- Het appartement beschikt over een woonkamer met uitzicht op de kolk;
- Het appartement beschikt over 4 slaapkamers en een badkamer;
- Het pand is mooi gelegen aan de doorgaande fiets, wandel- en vaarroutes door de natuurgebieden de “Weerribben-Wieden” en de “Rottige Meente”

Ossenzijl

Het dorpje Ossenzijl valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel tussen de natuurgebieden de Weerribben-Wieden en de Rottige Meente. De naam van het dorp is ontleend aan de familie Osse die een sluis (=zijl) beheerde. De sluis wordt niet meer gebruikt, maar nog steeds is de Kalenbergergracht een belangrijke doorgaande scheepvaartroute, maar dan nu voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.

Vanuit Ossenzijl kunt u heerlijk fietsen, wandelen en varen door de natuurgebieden, één van de mooiste plekjes van Nederland.

Ossenzijl is via de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt ongeveer 60 autominuten van de randstad, 15 autominuten van Steenwijk, Wolvega en Emmeloord en enkele autominuten van Oldemarkt. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving. Hier vindt u diverse winkels en tevens tal van voorzieningen op het gebied van cultuur en sport.

Specificaties

Gegevens

Vraagprijs
€ 449.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Datum opdracht
16 Augustus 2023
Meer informatie

Bouw

Jaar
1930

Oppervlaktes en inhoud

Indeling

Ligging

Tuin

Energie label

Energie klasse
G

CV ketel

Uitrusting

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
487 m2
Deze advertentie delen?